Συνδεθείτε μαζί μας στο
Facebook
Δείτε τα βίντεο μας στο
YouTube
Βρείτε μας στο
Instagram

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Ελληνική Βιβλική Εταιρία δεν ανήκει σε κάποια Εκκλησία. Είναι ένας αυτόνομος και αυτοχρηματοδοτούμενος μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Σταθερή πολιτική της Εταιρίας, ήταν και είναι η συνεργασία με όλες τις χριστιανικές Ομολογίες (Ορθόδοξη, Καθολική, Διαμαρτυρόμενη) και η εξυπηρέτηση όλων των Εκκλησιών. Η Ελληνική Βιβλική Εταιρία ως Αστική Εταιρία αποτελείται από μία Γενική Συνέλευση 35 Μελών, στην οποία συμμετέχουν μέλη της Ορθόδοξης, της Καθολικής και της Ευαγγελικής Εκκλησίας και εκλέγει ανά τριετία Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι εκδόσεις μας έχουν την Ευλογία και Έγκριση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων.
Μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια μέσω του e-shop μας, ή απευθείας από το κατάστημά μας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Εμμ. Μπενάκη 50, ή τέλος μπορείτε να απευθυνθείτε στα περισσότερα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Οι συνεισφορές σας χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση προγραμμάτων δωρεάν διανομής του Λόγου του Θεού σε συγκεκριμένες ομάδες (Ένοπλες Δυνάμεις, άστεγους, πρόσφυγες κτλ), αλλά και στην αποστολή των εκδόσεων μας σε βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα.
Πατήστε το κουμπί “ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ” και θα δείτε τους τρόπους που μπορείτε να ενισχύσετε το έργο μας.
Κυκλοφορία της Βίβλου
Μετάφραση των Ο΄ στη δημοτική
Διανομή στον στρατό